01 -13 Aralık 2019 arası kampanyamız için Lütfen Tıklayın
 
 
 
 

AYDINLATMA METNİ
SULTAN PUAN KART VE KREDİ KARTI MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA YAZISI

Sultan Gıda Ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret A.Ş. olarak Özel hayatınızın gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle, temel hak ve özgürlüklerinizi korumak amacıyla yürürlükte olan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun” olarak anılacaktır) kapsamındaki kişisel verilerinizin kullanımı ve korunması ile ilgili haklarınız hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz.
Kanun kapsamında; Şirketimizde kayıtlı olan kişisel verileriniz (isim, soyisim, cep telefon numaraları, doğum tarihi, adres bilgileri, cinsiyet, alışveriş bilgileri gibi) ile özel nitelikli kişisel verileriniz (sendika/dernek/vakıf üyeliklerine ilişkin bilgiler, güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler, biyometrik veri ve sağlık durumunuza ilişkin bilgiler gibi) Şirketimiz tarafından Kanun’a uygun şekilde saklanacak, kaydedilecek, güncellenecek, mevzuatın izin verdiği şekle uygun olarak, sınıflandırılabilecek ve Kanun’da sayılan şekillerde işlenebilecektir.
Kişisel Verilerinizi Neden ve Ne İçin Kullanıyoruz?

  • Yaptığınız işlemlerde bilgilerinizi tespit edebilmek için kimlik, adres ve gerekli diğer bilgilerinizi kaydetmek,
  • İhtiyaçlarınız doğrultusunda talep ettiğiniz ürün ve hizmetlerimizi sunmak,
  • Sizinle paylaşmamız gereken önemli bilgileri iletişim bilgileriniz üzerinden iletmek,
  • Kağıt üzerinde, sözlü veya elektronik (internet/mobil bankacılık vb.) ortamlarda işlemlerinizi tamamlayabilmeniz için gerekli tüm kayıt ve belgeleri düzenlemek,
  • İzniniz olması durumunda, mevzuat kapsamında yer alan ve müşteri olma amacınız dışında kalan ürün ile hizmetlerimizin sunulmasında kullanmak, size özel ürün/hizmet/teklif faaliyetlerini planlamak ve hayata geçirmek, ürün, hizmet, çalışma modeli teklifleri gerçekleştirmek, profilleme, segmentasyon, pazar araştırması;
  • İşyerinde güvenlik uygulamaları nedeniyle şube, bölge müdürlüğü ve genel müdürlük binalarımızda kamera görüntülerini kaydetmek,
  • Kurumsal sürdürülebilirlik, kurumsal yönetim, stratejik planlama ve bilgi güvenliği süreçlerimizi planlamak, denetlemek ve hayata geçirmek,
  • İdari, hukuki yükümlüklerimizi ve sizinle imzaladığımız sözleşmelerimizin gereğini yerine getirmektir.

Kişisel Verilerinizi Kimlerle Paylaşıyoruz?
Kamu tüzel kişileri, grup şirketlerimiz ve hizmet aldığımız veya iş birliği yaptığımız program ortağı kuruluşlar.
Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemi Nedir?
Kişisel verileriniz;  Yazılı veya elektronik ortamda Şirketimize iletilmekte ve şirketimiz bilgi sisteminde depolanmaktadır.
Kanun Kapsamındaki Haklarınız Nelerdir?
Dilediğiniz zaman Şirketimize başvurarak kişisel verilerinizin;

  • İşlenip işlenmediğini, işlenme amacını ve amacına uygun kullanıp kullanılmadığı öğrenebilir ve işlenmiş ise bu konuda bilgi isteyebilir,
  • Kanun’a uygun olarak yurt içinde ve yurt dışında bilgilerinizin paylaşıldığı üçüncü kişileri öğrenebilir.
  • Bilgilerinizin eksik ya da hatalı işlendiğini düşünüyorsanız düzeltilmesini isteyebilir,
  • Kanunun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini talep edebilir,
  • Bilgilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere (c) ve (d) bentlerinde belirtilen taleplerinizin bildirilmesini ve aynı işlemleri gerçekleştirmelerini isteyebilir,
  • Bilgilerinizin, otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz edebilir veya kanuna aykırı olarak kaydedildiğini veya kullanıldığını düşünüyorsanız ve bu sebeple zarara uğramışsanız zararın giderilmesini isteyebilirsiniz.

Bu amaçlarla yaptığınız başvurunun ek bir maliyet gerektirmesi durumunda, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifedeki ücret tutarını ödemeniz gerekebilir. Başvurunuzda yer alan talepleriniz, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacaktır.
Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak şubelerimize iletebilir, detaylı bilgi almak için Kişisel Verileri Koruma Kurumu’nun internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 
 
 
 
Basında Sultan Market
 
 
 
 
 
 
 

Site içerisinde yer alan görsel ve yazılı materyaller SULTAN A.Ş. 'ye aittir.İzinsiz kullanılamaz. Kaynak gösterilip iktibas edilemez. Her hakkı saklıdır. 2009 ©


Eskişehir Yolu Gıdacılar Sitesi F Blok No:26 - 27 Merkez | KÜTAHYA
Tel: 0 274 225 14 00 (pbx) Faks: 0 274 225 14 96
Email: info@sultanmarketim.com